Foten skadad.

Åkte iväg med klassen plus floristerna för att ha idrott i en stor idrottshall. Stukade foten i uppvärmningen och läraren fick köra hem mig. Kul, kul..

Bra start på dagen

Idag började jag dagen med ett långt, varmt härligt bad - ansiktsmask, hårinpackning och uppfrächning av fötterna. Känner mig som ny!  Vid två bär det av mot skolan igen. Vi gör ett snabbt stopp vid Gekås. Jag måste in och köpa lite småsaker. Ikväll skall man då träffa de allra bästa tjejerna + killen!






Ha det bra


SE UPP!

Nu ska jag övningsköra till Hylte, så alla på vägen, se upp!


Hiss eller diss




Själv tycker jag att det är en diss. Det är inte riktigt min stil att ha klänning över t-skirt. Klänningen i sig hade väl varit en söt sommarklänning, men de båda pladden är ihopsydda. Dragkedja finns där bak!
Klänningen finns att köpa på Gina Tricot 249:-


Österrike försöker rädda människor genom att döda grisar!

Det har uppmärksammat att forskare i Österrike under fjorton dagar begravde 29 levande grisar i snön. Målet var att studera hur länge en människa skulle klara sig i en ravin. Forskarna påstår att grisarna inte plågades av att begravas levande då de hade blivit drogade. Endel grisar begravdes helt, andra bara till halsen. Alla 29 grisar avlev pågrund av att de kvävdes eller frös ihäl. Som tur var stoppades detta men alla grisar som dog i exprimentet dog helt i onördan eftersom forskningen aldrig hann avslutas.
DETTA ÄR INTE OKEJ!


Top notch!

Miley Cyrus är någon som verkligen har hittat kändiskapet, och det på Disney Channel. Hon har varit med på en rad förstaomslag!

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 


Onödigt är bra

Onödiga saker är igentligen så himla onödigt! Men vem skulle säga nej till den diamantkläddamusen.... åh vill ha, kan till och med lova att det skulle vara roligare att göra skolarbete på datan om man hade en sån. Och kylskåpet som man anskluter till USB  och som är lagon stort för en 33cl dricka är igentligen helt meningslöst, men fräckt!










Titta hit alla nybörjare!

Trött på att blogga fast ingen annan ser vad du skriver iallafall? Denna sida är gjord för de som vill ha fler besökare. Det hela går ut på att du måste besöka sju sidor, få ett lösenord som du sedan använder för att bli medlem. När du sedan är medlem så har du chans att varva flera tusen nya besökare (beror självklart på hur ambigös du är). Detta går lika bra till hemsida som blogg. Gå in på sidan om du vill veta mer; http://www.viraltrafik.se/?fridalisious

Godmorgon alla solstrålar

Ännu en dag på väg, vissa av er kanske redan har börjat på den, själv sitter man i pyamas :D
Min syster kom hem innan och visade mig (enligt henne) ett kap. Hon hade köpt trosor, en för varje veckodag - måndag, tidsag.. ja ni fattar. Tanken slog mig då vad en kille skulle säga om han fann flickan med torsdagstrosorna på en söndag? Jag hittade iallafall lite coola trosor, varför inte slå till?





Have a good day!
- frida


Time to bed

Snart dags för att krypa ner under det varma gosiga täcket. Om det finns något som jag uppskattar riktigt mycket så är det sängen och att sova. Något som inte uppskattas är då motsatsen, att ställa klockan på halv sju, kliva ur den varma goa sängen, frysa, hoppa in i en varm dusch och sedan frysa ännu mer! och för att inte tala om att klä på sig vinterutrustning och gå till skolan, sitta på lektioner och lyssna på en lärare! 
Klockan är visserligen bara halv tio men helgen har inga gränser. Därför känner jag för att ta en lång dusch, göra mig iordning för natten och krypa ner i värmen och kolla på en bra film.

+ helg (possitivt)
*Sovmorgon
*Vakna utan väckarklocka
*Tillgång till att vara uppe längre än länge
*Träffa familjen och kompisar som inte jag träffar på skolan (internat)
*God frukost
*För en gångs skull vara lat
*NO HOMEWORKS

- helg (negativt)
*kan bli aningen längtråkigt då det råkar vara så att jag bor i jordens ände
*föräldrar som tjatar och ställer krav
*måste göra lunch själv
*långt borta från pojkvän och kompisar



Bild; jag


Min gamla nya musik

Tänka sig att för varje ny låt som spelas så är det en låt som slutar spelas. Just nu är det tillexempel Tick Tock med KE$HA eller Lady Gaga med bad romance. Det finns ju så många låtar som är så bra, men som inte spelas för att de anses vara ute! Just nu knarkar jag Avril Lavigne - boyfriend, som jag hörde för första gången i typ sexan = gammal men bra + att den bruden är galet snygg!


My very best friends

Om fyra timmar bär det av hemmåt, ! Men inte än, sitter i skolan och skakar tänder. Längtar till sommaren och läskas starkt av dessa bilderna!


Malin, Åsa, Emma - sommaren 09


Malin, Åsa, Emma, Elsie, Tilda - Sommaren 09


Elsie, Tilda, Jag Sommaren 09






Vi drar till Varberg..

Första skoldagen! Kom till skolan för en timme sen ungefär, fick reda på att år 2010:S första lektion bestod utav drift: det vill säga typ praktiskt arbete hos djuren. Allt ifrån att gå ut till ladugården till att städa hamsterburar. Ibland får vi göra ngt kul, men oftast inte. Så jag och Malin kom på att vi båda två fick mensverk och gick och sjukskrev oss. Nu sitter vi iallafall i datorsalen och väntar på bussen. Vi kan lika gärna åka in till Varberg och shoppa lite.


Detta kallar jag skolarbete. Bilden är tagen i sommras!
På bild: Malin, Fotograf: Me!

- Puss frida


Nu bär det av!

Som sagt, idag bär det av tilll Gekås! Min inköpslista är inte särskilt lång men som alltid får man ju räkna med att komma hem med åtminstånde dubbelt så mycket. Ibland undrar man hur Gekås kan sälja allt så billigt, eller är verkligen allt så billigt? Många saker är ju just det, billigt. Men inte allt.. man tänker ju typ så när man går där mella hyllorna, man nästan öser ner saker i vagnen utan att igentligen kolla på prislappen. Man tar för givet att det är billigt. Jag köper ofta små impulsköp som ibland är ganska så onördigt, när jag är där. Och ändå så blir jag alltid lika förvånad när jag ska betala, hur kan alla småsaker jag ha köpt kosta så mycket tillsammans?

Dagens outfit!


Dags för safari!

Det lär inte komma ett bättre tillfälle att använda sin leopardfärgade jacka än nu! Detta mönstret ser man överallt och ingenstans! Så släng kaninpälsen i tunnan och fram med katterna.


Mitt första inlägg

Jag välkomnar härmed mig själv till min nya blogg.
Får se hur lång tid det tar för mig innan jag kommer in i detta! Skriva, uppdatera, tusen knappar, koder och massa saker som gör att hjärncellerna knyter ihop sig.
Mitt första inlägg får bli detta, ett ganska tråkigt, kort och meningslöst inlägg, men för det första så är det lov och just idag har det inte hänt något värt att berätta. Mer intressanta och roliga inlägg kommer med tiden!
Puss

RSS 2.0