Bilder sen igår

Här kommer det lite bilder ifrån gårdagens förfest med Sabine, Tilda och Sophie!








Jag är inte bakis, jag är allergisk

Gårdagens party slutade med att jag fick bäras till bilen.. Hmm, vad gör man när skjutsen vägrar att ta med en bara för att man är aningen för full? Klurigt. Dock hade jag tur när ännu fler saker i huset gick sönder och festen spårade ut. Alla sparkades ut och med lite hjälp av min snälla pojkvän och min underbara Sabine så låg jag gott i min säng innan 12.
Idag är ingen höjdare må jag säga. MEN jag har precis fått reda på att det är inte baksmälla som jag lider av. Det är allergi! Tydligen tål jag inte någonting i spriten som gör att jag idag mår illa, vill bara spy, kämpar för att inte somna ståendes och mår allmänt dåligt! (tydligen tål inte de flesta andra det heller).
Eller? - Ja så måste det vara!

Bilder sen igår kommer i eftermiddag!



Ekologist, ja tack!

Sitter just nu med mitt och Sabines projektarbete. Har just nu tagit reda på lite skillnade mellan vanlig grisproduktion och ekologisk!
Vem skulle inte ha må bättre genom att äta köttet från grisar som har haft det såhär bra i livet!




Så mysigt!!!

Godnatt och sov gott alla

Nu är det dags  för mig och min nöt att gå och lägga oss!

(IMON HAR JAG MATTE B HALVA F*CKNG DAGEN, BLÄÄÄ)





PS. i miss my boy DS.

M hjärta F


Kan verkligen inte fatta hur otroligt mycket man kan tycka om en person. Blir alltid glad när jag tänker på min kille, oavsett vad. Jag skulle ALDRIG byta ut honom, inte mot någon annan kille i hela världen. Även om min Mattias inte är helt perfekt, och ja det kan jag erkänna. Vi har våra gräl, och visst kan jag ibland tänka på hur lite bekymmer det är att vara singel.. men aldrig, aldrig att jag skulle skiljas från honom. För det första är han min bästa vän, självklart har jag oroligt underbara vänner - och jag tror ni vet vilka ni är! Love you. Men ändå, han finns altid där och även om han ofta är ganska dålig på att trösta så räcker närvaron gott och väl!

Idag fick jag min present av min underbara kille. Ett armband med gravyren "Mattias". Jag fick också ett armband där det stog "Frida" på. Det fick jag lov att ge till vem jag ville och det finns ju självklart ingen annan kille i världen som jag vill ska bära mitt namn runt handleden är Mattias! Så nu hör vi ihop - på riktigt!


Ber om ursäckt

Just nu ser bloggen FÖRJÄVLIG UT! Har gjort lite felinställningar, hahaha! Fixar det en dag när jag orkar!!!

Rum, ljuva Rum


Äntligen kommer bilderna på mitt och Sabines otroligt snygga, fina, underbara, coola, fräcka, läckra rum!






PRESENTS


Imorgon fyller jag år på riktigt! Men har typ redan fått alla mina paket. Igår fick jag blandannat Britney Spearsparfym, mmmmmm så goo! Puderborste, mascara, noblesse, berlocker till mitt armband ochen tavla.





I'm so happy






i'm so happy!

Världens lyckligaste


Just nu så är jag världens lyckligaste dotter! Fick just min present utav min mamma och pappa! EN SYSTEMKAMERA!!!! Wiiiiiiiieieie!
Nikon D3000!
Jag älskar er <3


Klappat och inte klart!

Äntligen har vi flyttat ihop, jag och min älskling... och nej inte Mattias! Sabine :) Mitt "gamla"rum är helt tomt, förutom toaborsten som jag tänkte skänka till tjejen som flyttar in nästa vecka.. Haha, nej skojar. Hade tänkt slänga den efter två år av trogen tjänst!
Det nya rummet blev inte riktigt klart, min madrass ligger på golvet (ska ta med ben tills på måndag) och alla övriga saker ligger ÖVERALLT i rummet. Tavlorna har iallafall kommit upp, och snyggt blev det.. Grr, bara längtar efter att få ordning ordentligt!
Överlever jag första natten med Sabine så klarar jag fasiken resten utav året! :) För vi har ju så GRYMT kul ihop. Kan verkligen inte fatta att jag och hon kan skratta åt precis vad som helst! Den tjejen kan verkligen få mig på gott humör ALTTID!

Smådjurskunskap!

Snart börjar dagens andra lektion av Smådjurskunskap, och jag är verkligen SÅÅÅÅÅ TAGGAD, not!
Idag har jag och Sabine fått tillstånd till att flytta ihop, och det kommer bli så snyggt! Wiie, längtar efter att få flytta in. Igår var vi på GeKås och köpte nya påslakan, blandannat, klart att vi måste hya lika dana sängar :) Hihi..
Imorgon kommer Emma snyggingen hit och vi ska hitta på massa kul. Vad vet vi inte än - kanske blir det Bowling efter som att vi är så grymma på det :)
Puss och hejjj!


SE OCH NJUT

Ingen har någonsin sagt att Jag och Sabine inte kan dansa.....när vi är fulla!!! Här kommer dagens inlägg med ett klipp från marinfestivalen när jag och Sabine hade lite förfest själva i Sandras lägenhet. Efter många shottar(stavning?) och cider och måååånga groggar så hade vi såhär roligt tillsammana - Vi har alltid 100% kul när vi är med varandra!!!!!! (men när vi är lite extrafulla blir det mera kryddigt!)

HAHA, SE OCH NJUT, DETTA TILLFÄLLET KOMMER BARA EN GÅNG XD




Nu kommer snart Sabine för nu är det time for school:) BYE

Tråkigt värre


Idag blir det bil upp till Tvååker. Imon är det äntligen skolan igen! Har faktiskt saknát det en hel del, och nu har vi projektarbete mm framför oss :)
Just nu har jag iallafall ganska tråkigt.´

 
 
Såhät roligt har jag det just nu!

uppdatering

Okej nu får jag allt ta och skärpa mig. Jag har verkligen inte hunnit (orkat) skriva under prakiken, men nu när den äntligen är slut så ska jag ordna upp mitt liv lite. Har varit inne i halmstad idag och köpt lite nya kläder. En ny jacka - igentligen alldeles för kall för detta vädret, och en skarf typ. Blev inspererad när jag såg att Sabin hade köpt ny :) hihi. Okej en lista på lite uppdateringar då!

* ska flytta ut från mitt rum! HOPPAS HOPPAS att jag får flytta in till Sabine
* Jag har tabbat mig klart på praktiken för ett helt år
* Blev erbjuden jobb under jullovet. Har fortfarande inte bestämmt mig!
* Emma är från och med nu stammis i tvååker.
* Jag fyller år om 2 veckor!

Puss och Hej!

Sjuka människor


MÄNNISKAN ÄR SJUK I HUVUDET!
Jag klarar inte av att se allt hemstkt som händer och ändå så kunde jag inte låta bli att trycka på länken "här slänger kvinnan de levande valparna i floden". Nu vill alla att tjejen ska identifieras och hon kan få böta uppemot 100 000 dollar?!?!? Pengar som straff. Oj så svårt. Man betalar den där summan och sen är det bra. Fuck no! Hade jag suttit i riksdagen (dock hände detta inte i Sverige) i det landet så hade jag bestämt att hennes armar och ben skulle bindas och sedan skulle hon kastas i floden hon med.. bye bye djurplågare.
Vad det än är som det handlar för djurplågeri allt mellan att flå tvättbjönar levande till att tejpa upp en katt på en lyktstolpe så tycker jag att alla, och då menar jag ALLA som gör detta är:
1) psykiskt störda av någon anledning
2) slippa böter och fängelse och istället plågas till döds genom typ nålar i ögonen eller armarna avsågade. Eller nej förresten, att döda kanske är att ta i, då sonar de ju straffet fort. Amutera armar och det ena
benet - utan bedövning, så klart. Putta ut de på gatan och säga att de kan gå och plåga hur många djur de vill. Good lock!
3) har verklogen inga känslor itill levande varelse.


Låter videon tala för sig själv.


Denna video kommer ifrån yoututube. Här hittar du den på Svenska (där man till och med ser valparna röra sig och hör dem skrika - http://video.se.msn.com/watch/video/har-slanger-hon-valpar-i-floden/ahormyig?from=sharepermalink

Härligt


Nu har jag och mamma kommit hem från en långrunda med lilla Zita! Riktigt härligt väder här i lilla Unnaryd. Blev bokskogen som är så himla fint en solig dag... och poå tal om fint så tog jag lite bilder på äölsklingen idag! Mumms!








Klicker is tha shit


Just nu är ja hemma, såååå gott! Första gången sen sommarlovet nu!
Blev just lite irriterad på mig själv. När Zita gick på kurs så var "slutprovet" en tävling i lydnad. Hon kunde alla moment men det som fattades var ögonkontakt. Hur fasiken gör man för att få ögonkontakt med henne då?
Har aldrig kört med klicker på en hund, har trott att det typ ska vara lite krångligt - först lära hunden att klicket betyder att man gör rätt och sedan få den att bjuda på beteende. Men idag hade jag nget att göra så jag letade upp våran gamla dammiga klicker och täönkte att jag skulle öva lite ögonkontakt. Vipps!!!! 10 min senare har jag en hund som går fot med 100% fokus i mitt ansikte. Irriterande, kunde jag inte ha kommit på det LITE tidigare. Hahaha!




RSS 2.0