Sprit, jobb och blod

Nu sitter jag hos Sabine och ugglar. I onsdags var det maskerad och jag var utklädd till städerska. Fatta jag fick många jobb eller :) Hahah här har jag varit arbetslös i 18 år, tar på mig sjuksköterska kläder och får typ 10 jobbförfrågningar på 5 minuter :) Haha!
Sabine var playboy bunnie och lite väl irriterande!!!!! Hon la i spritflaskan (läsk) i väskan UTAN kork! Hmm..
Sadan störde hon mig ett X antal gånger.. Och inte nog med det.. Jag hade fixat skjutts hem och gick och sa till Sabine. Hon fick väldigt brottom och skulle med. Hon sa att hon bara skulle springa och hämta väskan (den dyngsura väskan) och jag tänkte att visst är hon full men hon klarar säkert av att hämta väskan själv. Efter ett tag kommer Sabine tillbaka och har med sig väskan.. och blöder i hela ansiktet. Jag frågar vad hon har gjort och hon bara "vaddå?" Hahaha.. Hon e så söt!






Packat och klart..

NU har jah packat klart! Blev en veska med data och kamera och en med "maskeradkläder" och en handväska såklart. Så nu ska jag snart tränga mig in i bussen med mer packnng än jag hade med mig till kreta!
Utklädnaden är iallfall fixad och det fick bli städerska! Ska ha jeans och t-skirt och en lapp med städerska i pannan! Skojja.. Det fick bli en svart klänning och ett vitt förkläde :) Jag kan lova MASSA bilder på onsdag för jag är så grymt taggad och längtar som fasiken! :)


Unnaryd - världens ände?

Söndagar är alltid lika tråkiga. Det är nämnligen då som jag nåste ta mig från Unnaryd till Tvååker... Detta innebär 3,5 timmars resa ( 3 timmar buss och en halvtimma väntetid)! Det är inte så mycket snack om när på dagen jag skall åka EFTERSOM DET BARA GÅR EN BUSS PÅ HELA DAGEN!



Observera att det inte går en enda på lördagar!
Duschen kallar, hejdå!

Ny header kanske?

Funderar på att byta ut min header en gång till.. Jag tröttnar verkligen jätte fort på min design!
Denna gången har jag lagt ner lite mer tid på att faktiskt göra en rätt så bra header! Vad tycks?
Dock skall jag varken ha det typsnittet eller dom bilderna, men prinsipen skall vara den samma!


Nu ska jag gå ut och gå med min prinsessa, och det tror jag alla kan gissa vem det är :)
Puss hej!

FÅME's

Måste passa på att göra lite reklam för Sveriges bästa dvärghamsteruppfödning, nämligen FÅME's!
Detta är ett projekt som jag, Åsa, Malin och Elsie har i kursen företagande! Det enda som fattas är kunder, och hamstrar haha! Hamstrarna kommer nästa vecka och bebisarna om typ en månad. Bestäm dig nu och köp en hamster :)

fames.cybersite.se


Jag vill så mycket..

Jag vill hålla av dig
utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig
utan att äga dig.
Jag vill älska dig
utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig
utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek
utan att ställa krav eller villkor
Jag vill ge upp mig
jämte dig.
Utan att gå före, utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden.

 
 
                                                   Älskar dig så jätte mycket Mattias Carlsson!


Mumsiga örhängen!

Dags att investera i ett par nya örhängen kanske? Nja, lite för mkt för min smak. Däremot prinsesstårtan var söt! Men, frågan är om man inte ser lite fet ut om man går runt med massa feta bakelser och godis hela tiden. Hambugrare för den delen också?!
Alla kommer iallafall ifrån beccadesign.se och kostar 199:-




Förr hade föräldrar många barn, nu för tiden har barnen många föräldrar

värt att tänka på


KISSIE på MUNKA!

Tog en bild på Kissie igår! I LOVE HER LIPS :)


Bebis? Ja tack!

Blev mkt sugen på en liten, varm sak nu när jag plockade bland mina barnkläder.. tänk att jag ens har varit så liten :)Har jag tur behöver jag bara vänta 5-6 år till! Hah..




Barbiedocka

Återigen säger jag nu att jag skall skärpa mig! Dock får jag min Mac på tisdag och då kankse det blir lättare, (när datorn inte har massa virus och tar 20 minuter att starta!)

På onsdag är det maskerad och jag har ingen aning om vad jag ska komma som! Har lite funderingar, men det är svårt att få fatt i kläder! Hur som hellst så var jag och rev i gamla gaderober i hopp om att kunna hitta ngt användbart. Hittade mina gamla barbidockor.. måste bara säga att de är gamalmodiga idag! För vem skulle inte vilja ha....... ja ni ser nog vilka det är!

 


Angelina Jolie, Bella, Jacob och Edward från Twilight och Keira Knightley


Lätt att mina barn (flickor såklart) skall ha varsin Jacob docka.. (hoppas dock de har hunnit uppdatera han med kort hår) - detta bara om de inte har hunnit klart med Barbidockan Frida Gunnarsson såklart!

GRISAR!

Jaaaag lever,, jag har bara inte skrivit på sex och en halv dag :D
Inte för att jag har sådär jätte mycket som jag har missat, har dissikerat lite, men det har Sabine redan flaschat tillräckligt om :)
Idag var vi i allafall i grishuset och gjorde sista inspelningen... eller nej inte sista men sista planerade. Kastrering och järninjektion blev det denna gången! I fredags var det grisning och slipning :) Bilderna på suggan tog vi då.. snacka om att vara deskret alltså! Hahaha!








Värsta dagen på 2 år

Blir så förbannad på mig själv. Jag kan verkligen inte fatta vad jag har gjort, mitt livs största misstag! Vad jag än gör för att fixa det så är allt kört.. Önskar mig inget mer än dig just nu! Att allt ska vara som förr.. 
Du är det bästa som har hänt mig.. 


Photoshop

Kände lite för photoshop idag... Och att lära sig det programmet är ju verkligen inte det enklaste. Lär ta hela livet för mig att ens komm igång. har iallafall lärt mig lite grann som att få vitare tänder, ta bort finnar och skit och se lite brunare ut :)

 

Bölfilmen



Kan det vara så att man blir mer känslig om man inte har gråtit på länge? Igår kollade jag och mamma på P.S I love you, som gick på TV4 kl 21.00. Jag har verkligen inte bölat så mycket på länge (plus att jag har sett filmen minst två gånger innan). Innan jag gick och lade mig var jag bara tvungen att skicka ett sms till min älskade kille: "jag vill vara med dej tills jag dör"

För den som inte vet så handlar filmen om Holly och Gerry som är gifta och älskar varandra jätte mycket. Gerry dör av en hjärntumör. På Hollys 30års dag kommer ett paket med en tårta från Gerry. I paketet finns också ett band som hon spelar upp. Där berättar Gerry att han inte var redo att ta farväl av henne än och att det kommer komma brev till henne, där hon ska göra det som han har skrivit! Med mera, Med mera! Värd att se om man gillar bölfilmer!

Louis vuitton soppåsar fulla med snoppar!

En gammal gumma kom gående med två svarta sopsäckar på släp i var hand. Det var ett litet hål i en av säckarna och en hundralapp kom utfarande.
Detta observerades av en polis som hejdade gumman och frågade vad som stod på.
- Tack, snälla konstapeln, sa gumman. Hela säcken är full med hundralappar men tro inte att jag stulit den. Jag bor precis vid fotbollsplanen och karlarna brukar kissa i min trädgård när det är match.
Då står jag där på lur med en rejäl häcksax och säger:
- 100kronor, annars klipper jag av den!
- Det var ingen dum ide skrattar polisen. Är det hundralappar i den andra säcken också?
- Nej, det är ju inte alla som betalar...


På bilden är våra nya LV soPpåsar. Köpta från louis vuitton och kostar runt 2600:- styck.


Det som gömmer sig i löv..

..kommer fram när alla löv har murknat!


Det dyrbaraste man kan ha, är inget smycke..






Rulla runt, for f*ck sake

(FÖRSENAT)
Har redan hunnit plugga matte och lekt en massa skojjigt med älskade, älskade Zita. Kan inte fatta att man kan tycka om en hund så mycket. Igår på lektionen kollade vi på en film om ett "företag" i thailand som fångade in och flådde schäferhundar levande... Ush, har aldrig sett något hämskare i hela mitt liv. Det är just sådana männsikor som ger det mänskliga släktet homosapiens en stämpel som världens mest idiotiska, grymmaste och hemskaste däggdjur..
Jag håller iallafall på att lära Zita att rulla runt, och jag måste bara säga att den hjärnan har kompitens som 10 schimpanser. Vi ska iallafaal ut och röra på flästet lite granna!


Sorry

Måste bara be om ursäkt för att jag int ehar gjort ett enda inlägg på snart en vecka... Det har ändå hännt mycket värt att skriva, men jag är för lat och de sanaste dagarna har jag pluggat helt i ONÖRDAn och sånt tycker inte Frida Gunnarsson är speciellt roande! Sådeså..

Nu har jag precis kommit hem och snacka om att jag fick världens bästa bemötande. Lilla Zita blev öööööverglad.. (tänk om ens kille kunde uppskatta een så mkt ibland)

Veckan som har varit:
Måndag: Jag var ute och sprang.. japp ni läste rätt. Jag sprang. Helt död och en massa träningsverk i ljumskarna dagen efter. Men nu ska det bli fart med träningen.
Tisdag: Zumba.. ooohe, nu börjar jag kunna sammarbeta med mina höfter
Onsdag: Sabine åkte hem, jag fick en massssssa gjort! Började med att storstäda hela vårat rum - damsuga, torka damma mattor. Efter det städade jag ute i köket och samtidigt tvättade jag två maskiner tvätt. Och jag han plugga! (RÅPLUGG)
Torsdag: Studiebesök i Göteborg - coloseum och naturhistoriska museet. As rolig dag! Kom hem vid 4 och RÅPLUGGADE till klockan halv 12 på natten. Det var nämnligen så att vi hade prov på en hel bok på fredag (idag).. men sedan hade vi tydligen inte :@



FÖRE


EFTER


:)


I wish I was a punkrocker

Idag var det skolfoto, och klassens tema var Rock (fast alla såg ut som punkare)!! Drf gick jag runt hela dagen in tasiga strumpbyxor, en iron maden tröja och vofflat hår som jag lovar blev VOLYM :) Hahha! Bra tipps till Kissie som verkligen älskar, avundar och lever för volym i håret ;) På tal om Kissie så är hon min största idol! Jag vill verkligen vara precis som henne, min läppar är på tok för små, precis som min bröst, min näsa är skit ful och jag älskar att göra mig smal på Photoshop! Grr, go girl..

För att ge igen på Sabines otroligt vackra bilder som hon har lagt in på mig så kommer här en alldelles färsk och super söt bild på Självaste Sabine Holmström (passa på att njut för jag kommer antagligen tvingas att ta bort den så fort hon ser den)



Nystädat

Nu har jag städat hos mina pluttar. Dags för lite fika, och sedan kommer min snygging och Sigge för att hämta mich! :)

 
 

Promenad i bokskogen

Kunde inte kåta bli att ta med min älskade kamera på promenades. Stackars Zita fick det jobbigt!










Emma och Frida

Igår var det krogen som stog på kvällens lista. Jag och Sabine klantade oss med busstiderna och missade bussen till Halmstad. Slutligen kom vi iallafall fram och jag var tvungen att köpa kläder eftersom jag inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig. Det blev tillslut ett tunika-linne från Gina och strumpbyxor.
Kvällen med Emma var asa kall, och ändå hade vi båda mycket värmande alkohol i kroppen. Kvällen blev helt lyckad tråts lite spyor, trillande och 35 minusgrader!
Bara för att hylla sminket så får ni före och efter bilder :)




Emma Svensson
 



Frida Gunnarsson


Lexie

Här kommer lite bilder på Sandras lilla Lexie som jag inte kunde låta bli att fota massa när jag var och hälsade på idag!




PS, om någon undrar varför hennes morrhår är av så blir det så på små busiga kattungar :) DS,

RSS 2.0