GAAAAAAHH


Sitter hos mattias, utan teckning. Det innebär att internettet är så j*vla seeeegt. Orkar inte med det idag. Funderar seriöst på att gå upp och lägga mig. Mattias jobbar och jag orkar inte gå till elevhemmen, även om jag verkliogen måste tvätta och städa. OCH ALLA FLUGOR GÖR MIG GALEN!
GODNATT

Gekås med Emma

Igår bar det av till Karsefors med Emma, Mattias, Sigge och Martin. Har alltid mycket trevligt med dig Emma! Idag bar det av til Gekås iallafall där jag bl a hittade  en väska och en plånbok.

sitter ensam hemma hos Mattias och väntar på han som aldrig kommer. Sitter iallafall och myser med lilla kisen som är jätte kelig :) Mysigt! <3


skjut mig

Just nu känner jag mig ungefär såhär!

INGENTING FUNKAR IDAG; HÄR SKA VARA EN BILD PÅ MIG NÄR JAG SKJUTER MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag orkar inte gå till bussen och från bussen till praktiken när det är STORM ute. pluss att det regnar också...

Nu måste jag gå ut och göra maten som inte finns som jag ska äta till lunch idag som jag inte kommer kunna äta efetersom jag måste jobba in min rast så jag kan sluta tidigare så jag slipper sitta och vänta i stormen och regnar en timma för att kunna ta mig hem till pissiga Tvååker...... BLÖÖÖÖÖ!



HEEEEEJdÅ


Underskatta inte en hamster


Okej, inte för att jag tror att en hamster kan vara smartare än mig, men en liten jävel på djurmagazinet är bannemej super intelligent.
Under mina tre praktikveckor så är det jag som har hand om gnagarrummet, det vill säga alla små söta smådjur och skrikande fåglar. Dessa är instängda i ett glasrum för att ungarna inte ska sticka in fingrarna och bli av med dem (och även för att djuren inte ska kunna smita om de utan förmodan skulle kunna ta sig ur buren).
Efetr som det är mitt ansvarsområde så är det jag, och ingen annan som rör sig inom de där glasväggarna. Så en morgon när jag kom förra veckan så såg jag att inte locket var helt påsatt på hamster"buren" som en hamsterhane bodde i. Han bodde ensam för att han redan var tingad. Jag tryckte till locket på buren som stog på tredje hyllan och brydde mig inte ens om att titta om hamstern var kvar eller inte, klart han inte kan klättra på plast tänkte jag. Efter att jag hade gett alla mat och städat efter mig så går jag fram till kassan och skall väga upp foder, och vad är det då som kommer skumpandes, om inte den lilla jävla hamstern.
1. han lyckades ta sig ur buren fast det nästan är omöjligt,
2. han överlever fallet ifrån tredje hyllan (ca 2m, jag måste ha stege för att nå)
3. tog sig ut från det utbrytbara glasrummet utan att jag märkt det, 
4. han har sprungit igenom hela affären utan att bli upptäckt. Jag kan lova att jag var ganska kvick på att stoppa in han innanför tröjan,
inte ett ord om detta till Bossen hahah!

Idag såg jag hur han hade gjort. Han hade tagit allt spån och liksom lagt som en "ramp" upp till locket, Jag tänkte inte så mycket på det då men idag så hade byggt om och stog och "puttade" på locket. Haha! Kan verligen inte fatta att en hamster kan vara intelligent (plus att han var hane också, och killar brukar ju inte vara så smarta)
 




Fångad av en stormvind

Var bara tvungen att göra ett inlägg innan jag sticker.
Kan verkligen inte fatta att jag gör detta. Min buss går vid 8 och jag väljer att sova hos Mattias = 6 km ifrån busshållplatsen = måste cykla TIDIGT på morgonen. Och om det regnar? :O Man kan aldrig riktigt lita på Sveriges väder.
Hur som hellst så är jag iallafall nyduschad och go! Sitter just nu vid datan och fönar håret med tandkräm i ansiktet!? Whata f*ck, tänker säkert alla nu. Men blev tipsad av en kompis att man kan bli av med sina finnar om man lägger lite tandkräm på dom. Ska tydlingen torka ut dem eller ngt. Haha! Har testat förr och det hjälper lite, eller om allting bara sitter i huvudet. Man luktar om inte annat gott i ansiktet, hade varit najs att utrota de små jävlarna en gång för alla!

Praktik imon.... yippi? buuuu? Hmm, lite både och, hade verkligen inte haft någonting emot att vara hemma denna veckan, ngn som vet någon bra sjukdom i stil med aids eller galna kosjukan? Haha.
Jaja nu ska jag inte babbla mer, have a nice kväll, Pusspuss


Emma och Frida


Ligger i sängen med Mattias. Har precis tagit en varm dusch!!! Mhh!
Skulle igentligen ha åkt hem igår men jag fick inte sluta tidigaref från praktiken, och orka åka hem - sova - vakna - åka hit igen! Nej tack! Så jag stannade i Tvååker. 
Igår var Emma här! Vi hade mycket mysigt tillsammans. Gick och käkade och åkte sedan in till Varberg för att bowla med Mattias och Sigge! 

Marsvin är dräcktiga i 63-69 dagar förresten!



Ciao :)



hatar marsvin


Nu har jag kommit hem från en jobbig praktikdag! Imon är det fredag och det tycker jag verkligen om! btw - ngn som vet hur länge ett marsvin är dräktigt? Chefen frågade idag om det? Han hade frågat alla praktikanter samma fråga, sålänge han hade tagit emot några. Och det kunde jag såklart inte svara på!! Hallå marsvin liksom?! Kan alla andra djur men inte Marsvin.. Kanin 30-32 dgr, Råtta 22-23 dgr, mus 20 dgr, guldhamster 16 dgr, ko 9 månader, gris 3 månader 3 veckor och 3 dagar!!!!! Typiskt!

Igår var iaf älsklingen här och idag kommer han med :) <33


älsklingen pluggar på körkortet


såhär glad var jag över att vara med på kort!



Bajbaj

RUBRIK

Om jag lyckas skriva detts inlägget på mindre än två minuter så är det exakt ett dygn sedan förra inlägget.
Idag har jag bara packat upp massa varor och byggt ihop burar. Blev stucken av en mal också, när jag städade akvariet och bara råkade ta tag i svansen och gliida lite fram och tillbaka med enrättså pisst förbannad mal. Haha, blev iallafall stucken eller ngt liknande och har mkt ont i fingret nu... Fast å andra sidan kan det ju inte vara gift i den lille eftersom jag antar att man inte får sälja livsfarliga djur i djuraffärer.
Älsklien och Sigge drog iväg till steakhous för att drick öl, så nu sitter jag här helt ensam och ska snart städa mitt rum! TRÅÅÅÅÅK!


haha dagens bild får bli en på mig och lilla Sabine.
OM DU LÄSER DETTA: TVÅÅKER ÄR INTE DET SAMMA UTAN DIG :(<3

(tog mer än 2 min, haha)

Praktiken i full gång

Andra dagen på praktiken då. Djurmagazinet, eller zoohörnan, har inte riktigt uppfattat vad det heter än. Tror båda två. Ligger iallafall inne i Falkenberg och arbetstiderna är kanon. Börjar inte försen klockan 9 på morgonen :) wiiie! Dock slutar jag vid sex, och är i Tvååker vid 10 över 7. Tråkigt, men men.. Saknar inte skolan så där jätte mycket faktiskt. Orkar inte föra mig socialt just nu känner jag. 
Jag hatar regn (men senast 5 dagar sen så intalade jag mig själv att jag aldrig ska klaga på väderet eftersom jag älskar Sverige och allt där till!)



Tjolahopp!


Tvååker nästa!


Okej, nu ska nog det mesta vara klart. Det enda som ska packas ner nu är mat och skor! :)
Tar en sväng inom Gekås för att lämna tillbaka Jakobs klocka som är sönder, samt köpa schampo och balsam åt mig!


Dagens klädsel!

Heeeejdååå folk!

Hejdå hemma!


Att älska sig själv är början på en livslång kärlekshistoria!

Godmoron alla glada!
Vaknade för drygt 20 min sen och har sedan dess legat och läst den otroligt bra boken "bedragen".
Nu är det dags att packa för hela året (inprinsip). Idag bär det nämnligen av till Munkagårds elevhem där jag kommer tillbringa yttligare ett år! Ikväll blir det alltså till att träffa min älskade pojke som jag inte har träffat på allt för länge :)


Hejdå hemma!

Smyckesskrinet tackar!


Passade på att utöka mitt älskade Pandora armband med lite nya berlocker. Grekland råkar vara kännt för sitt billiga silver, så varför inte? :) Det blev iallafall tre nya färgklickar, som jag personligen tycker piffade upp hela armbandet väldigt mycket. Kunde inte heller låta bli den söta lilla sköldpaddan.
Halsbandet kommer också ifrån Kreta - Handgjort på 5 minuter. Intsialerna F & M står självklart för Frida och Mattias. Lite annorlunda halsband som talar för sig självt!















Todeloo!

Jakob VS Tjur


Vem mer än jag kan anas se en likhet mellan min solbrända lillebror och en black belted bull!


 

Nu är jag hemma!


Äntligen hemma i lilla Unaryd igen. På måndag börjar praktiken så jag har två lediga dagar på mig :)

Kretaresan har varit underbar! Hade inte kunnat föreställa mig att man kunde komma till något sådant fint ställe bara 3 timmars flygplansresa ifrån sverige. MEN, jag har iallafall kommit fram till att jag älskar Sverige. Kommer aldrig flytta ifrån det. Ibland är det kallt och ibland varmt. Skulle aldrig palla bo i ett land med normaltemperatur på 39 grader. Phu..
Att komma hem till Zita var iallafall det bästa på länge :)


Fler bilder finns snart här!

Frida frisör

12 timmar innan vi drar till Malmö så kommer min lillebror på att han inte kan åka utomlans med hår ner till axlarna. Jag citerar:

Jakob: "Asså jag måste verkligen klippa mig!"
Frida: "Du kan väl vänta tills vi kommer hem"
Jakob: "Men Frida dåå! Det fattar du väl själv. Jag kommer ju få bonnabränna i pannan annas!"


Hur som hellst så berättade jag att det hela sker på egen risk. Och det gick han med på! Såhär blev det. Haha!


Packning i full fart

Nu håller jag på att packa för fulla muggar... och när jag packar så brukar det bli en resväska full - för en vecka. Har inte riktigt fyllt den än men är på god väg. Det jag har kvar nu är handbagage och skor, samt att försöka leta upp mitt headset som har varit försvunnit den senast månaden. Not god!


Snart är jag där :) !!!!

Frida VS mormor


Min mamma tycker att jag är jätte lik mormor. Samma smilgropar, och samma kinder och näsa.


Skulle se det som en ära att vara lik dig mormor!

Vi drar till Kreta!

Äntligen har jag tagit reda på vad hotellet hette och här kommer lite härliga bilder. Om minder än 40 timmar så sitter jag i en av solstolarna och steker :)











Kommer komma upp så sjukt mkt bilder när jag kommer hem nästa vecka.

Idag har jag iallafall ringt till min praktikplats i Falkenberg. Låter bra tycker jag! Och det bästa med allt är ju att jag ska bo i Tvååker och få sova med min älskling i tre hela veckor!
Jag har också fått tummen ur och skrivit in mig på körskola. Dock börjar den inte försen den 29 agusti. BAJS! Jag som ville ha körkort när jag fyllde år. Blir så arg på mig själv! Jag har haft hela sommaren så mig. Men men! Sålänge man inte har bil så kvittar det ändå om jag inte har körkort. Men ändå... bajs.

Mina kottar


Hade ingenting att göra så jag fotade min små pinglor. För att vara en tre år gammal kamera som har varit vattenskadat ett x-antal gånger, samt tappad i golvet dubbelt så många gånger så blev bilderna helt okej. Men måste ju vara erkänna att jag längtar efter min systemkamera som jag önskar mig i 18 års present. Gaaah!


Först ut är Gucci!



Coco Chanel!

   


Godmorgon

Idag har jag hunnit vakna, äta frukost och gå en runda med zita! Imponerande! :) Idag blir det till att packa eftersom det bara är två dagar kvar :) Wiiie!
Hur som helst så gick Zita lös genom hela samhället idag! Imponerande det med :) Kommer sakna henne denna veckan.
Jag har fortfarande inte sett vilket hotell vi ska bo på men får la ta och leta reda på det sen. Jag antar bara att det finns ganska många hotell på kreta, så att gissa blir inte lätt.
Dags att kila BajBaj!

3 dagar kvar


Jag och Jakob skumpandes på Unnen i onsdes?
Bara måste säga det liksom! :D






3 dagar kvar
3 dagar kvar
3 dagar kvar
3 dagar kvar
3 dagar kvar
3 dagar kvar
3 dagar kvar
3 dagar kvar
3 dagar kvar
3 dagar kvar

Dålig uppdatering

Har varit lite dålig uppdatering på senaste tiden.
Fredags - Fest med Sabine och Tilda
Lördags - Marinfestivalen med Sabine, Simon, Adam, Dallas(?)  och Tilda och Miranda!
Söndags - Tvååker
Måndag - Hemma och nu blir det grillning med fam. Söderberg



Bara för att jag har saknat min lilla vvve sååååå mycket så kommer det ett litet klipp när hon spelar död! Hon är inte så duktig än men det blir hon snart!


Looove her!

RSS 2.0