Miss i inlägget

haha, Förlåt Frida. Glömde din. Måste erkänna att jag var inne på den och till och med kommenterade men jag GLÖMDE DEN! Haha. Därför får du ett helt eget inlägg och säger såhär:

"Sveriges tre bästa bloggar - efter min och Fridas såklart"


Frida Petersson
Frida "bästa" Pettersson! Kompis nummer 1 sen förskolan. (och ett himla snyggt namn) <3


Goooooé natta

Nu ska mamma steka lite pannkakor, mums! Sedan hade jag tänkt att jag skulle krypa ner och kolla på Den otroliga vandringen! Åhh, älskar den filmen. Både 1:an och 2:an! Min trogne filmkompanjon popkornskålen plus lillebror och mamma. Kan inte bli mysigare. Eller jo det kan det! 

Idag har jag inte suttit vid datorn nästan någonting! (Om någon bryr sig xD) Jag har enbart varit inne på sveriges tre bästa bloggar - efter min då ^^ Haha!



Sabine Janson Holmström
Ja vad säger man? Heltokig, bäst och snyggast :) Lätt sexigaste
bruden på Munka, haha behöver man säga mer?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Sandra Gunnarsson
Kan inte få bättre syster!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Emma Svensson
Måste klaga på lite dålig uppdatering. Skärpning Emma! :) Saknar dig snyggng!


Agilityträning med Zita


Vädret har varit underbart idag. Men ändå har jag inte fått så mycket gjort. Jag har dock varit på banken och flyttat lite pengar hit och dit. Jag har även fått pengarna från skolan (ersättningen för praktiken)

Här kommer dagens film för den som är intresserad. Bommarna ligger på 65 cm, slalomet på 70 cm (skall vara 60 men hon är inte så bra på det än), och tunnlarna 60cm diameter X 5m lång. När är det dags för eliten? :)




Puss hej

Hund som åker Balder


Ibland räcker det inte bara med att läsa rubriken!
Idag vaknade jag klockan 06.15 utav en irriterande "liten" vovve, vid namn Zita, som fick en skällattack. Hon hade fått för sig om att det var någonting utanför (gud vet om det var det med). Hursom hellst så kunde jag inte somna om utan jag fick helt enkelt stiga upp! Notera 06.15!!!
Idag hade vi lite planer om Liseberg, men NEJTACK! Jag orkar inte stå i kö i 40 minuter för att få åka någonting i 3 minuter. Det är verkligen överskattat nu för tiden. Frågan är om man växer ifrån det. När jag var liten var jag överlycklig och längtade en hel vecka för att få åka till Liseberg. Jag och Emma hade visserligen jätte kul, men igår när mamma frågade om jag vill följa med så kände jag inte alls för det. Men jag hade ingenting annat för mig heller så jag kunde lika gärna följa med (pappa betalar) haha! Och jag tycker inte att atraktionerna är sådär överdrivet hemska heller! Första gången jag åkte balder, fick stå på tå för att gå igenom 130cm gränsen. DÅ var det läskigt. Det kittlades i magen redan när jag ställde mig i kön! Men nu är det väl 90grades backen som kittlar lite :) Det som har tagit mig 8 rader att förklara alltså - Ingen Liseberg idag! Nu ska jag gå en sväng med min lilla, älskade tös Zita!

Pusshej




Jag ger upp nu. Punkt slut


På ett sätt är det skönt att det har regnat hela dagen.

1. Jag har inte dåligt samvete över att ha suttit vid datorn länge idag.
2. Jag slapp rensa gräsmattan ifrån "lila-blommor-som-kommer-sprida-sig-över-hela-gräsmattan-annas". Haha
3. Jag kommer lägga mig framför en film med en STOR popcornskål - och det utan att tycka att jag är lat!

Jag har iallafall nästan gett upp hoppet om att få bloggen att se ut som jag vill :) Rubriken går verkligen inte att få svart?! Och datum+klockslag går inte att flytta ifrån texten i inlägget. men.. smart som jag är så kom jag på att jag behöver ju bara göra ett mellanslag innan varje inlägg. (Hur länge jag nu orkar göra det)?
Header är också på G. Men det är int det lättaste må jag säga :)
Hur som helst så lämnar jag härmed datorn för resten av kvällen.
Ha det bra, tingepling




Dagens vill ha!

Åhhhh, viiiill ha !
Hyundai Coupe V6


http://www.blocket.se/halland/Hyundai_Coupe_V6_28405785.htm?ca=20&w=1

Fridas kundradio!

Kan meddela att det kan vara lite rörigt här. Håller på att göra om bloggen lite och aningen otecknisk som jag är kan ställa till vissa problem. Vänligen stå ut med detta!

Nicklas avkomma del 2

Äntligen klar.


Humor som slår!

Efter ett år är det ju nästan dags att uppdastera. Det tyckte iallafall jag och Frida igårkväll. Vi gjorde, tillsammans med Annie och Jennie, ett nytt klipp om Niclas avkomma. Det håller jag på att ladda upp på youtube just nu. Det sega bredbandet resulterar i en väntetid på 31 min för en 30 sekunder lång film! Här kommer iallafall ett smakprov - nämnligen förra årets klipp!


Min fina pojk

Idag har min dator varit helt störd och jag har därför inte lyckats gör något inlägg. Har dock två stycken i utkast men de går tyvärr inte att uppdatera eftersom den tiden redan är förbi :)
Hur som hellst då har min Mattias varit här hela dagen. Hans buss avgick från Unnaryds "centrum" vid 6 och ända sen dess har jag redan saknat honom grymt mycket. Är det möjligt att vara för kär? Isåfall tror jag att jag är det. Det är både härligt och hemskt. Tanken på att han är min - är underbar, men tanken på att han är 3,5 timmar ifrån mig - är skrämande. Dock blir det en hel del tjafs men det är väl normalt? Hahah, och han är ändå så söt när han är sur!

Dessa bilder är vad pappas dator kan erbjuda.

Isn't he cute <3



Skolavslutning 2009

Gårdagens utflyckt

När jag och Emma gjorde oss i ordning för att åka in till stan så kom mamma och pappa på att de hade lust att åka in till varberg, Getterön för att vara exakt. Här kommer lite soliga bilder för den sonm är intresserad!













 

Nu är iallafall min sötnos Mattias här, efter att vi hämtade upp honom i Tvååker igårkväll. Jag, han och Jakob var och metade i morse. Dålig dag!! Nästan inga napp och det slutade med att vi gav upp efter en fångst på 9 fiskar samanlagt . Buhu! Jakob fick iaf en brax son han va jätte stålt över :)

Tooodelo!


Bolmen, here we are!

Bättre sent än aldrig! Här kommer dom, bilderna från förra veckans båttur på Bolmen.


En hel instruktionsbok om hur man bara kommer upp på den (utan att trilla i)


"Kör nu inte för fort tack!"


Sandra och Frida


Emma är livrädd


Drickpaus


Denna "gulliga" bilden får avsluta dagens galenskap!

 


Awake

Vaknade precis och orkar inte skriva en hel roman till inlägg (även om jag inte kan påstå att jag någonsing skriver mkt). Dagens har iallafall inga planer med än att vi ska åka in till Halmstad någongång under dagen. Där finns det  inte heller några specifika ideer om hur dagen ser ut. Ikväll kommer iallafall Mattias till Halmstad för att sova med mig i Sandras lägenhet! Mysigt! Har inte setts på en vecka och en dag :)


Smyger in en bild på min snyggings mage!
(Måste bara tillägga att denna bilden är tagen när vi träffades för drygt 1,8 år sen xD)

Zita

Måste bara skryta lite. Översta bommen på 65cm.





Emma, jakob, sebbe och fiskspöna

Idag har vi redan hunnit vara ute och metat i 3 timmar xD Börjar känna mig som ett freek men kul är det. Speciellt när man får mycket mycket fisk. Som vanligt körde vi tävling tills min dåliga förlorare till lillebror insåg att han aldrig skulle lyckas vinna över oss. Emma vann iallafall med 16 fiskar! Själv fick jag 12 hihi! (Jakob fick 4). Dagens största fisk råkade även fastna på min krok *stålt*.

Efter en svettig förmiddag vid strandkanten vara vi bara tvugna att ta ett dopp. Hela 22 grader i vattnet, efter en sådan dålig vecka! Efter det blev det ett till dopp och ett till. Vi har även kommit på att badplatsen på valsnäskamping måste vara utgrävd. Till den stora frågan, hur fasiken gör man det?!?!
 

Dagens kommentar:

Jakob: "Jag vill få en gös idag"
Sebastian: "Jag hoppas på en brax"
Emma: "Jag ska bannemej ha en lax!"
Frida:"HAHAHAHAHAHAHA"

Ciao ching!

Happyy

Fick precis reda på att Emma kommer till mig idag! Wiiie, och det vet vi ju vad det betyder - FISKA! HAhaha, vi har blivit väldigt bra på det!

Hur som hellst så är jag klar med mitt hinder! Jakob tyckte det var fult, jag blev faktiskt väldigt nöjd! Nu ska jag bara få tid att prova det också! Snart dags för kusinerna att komma hit och träna lite, mycket roligare att vara fler.




Mina framtida barn

Det är när man får reda på hur fula ens barn kommer bli som man överväger att skaffa ny pojkvän! Haha, såhär kommer iallafall mina och Mattias barn se ut i framtiden!

Låt mig presentera Mattias junior och Frida junior! :)


Ideén är tagen från sabines blogg (och inte för att skryta, men hennes barn var räligare xD)!

Snickarboden nästa!

Igår var jag och mitt klantarsel till lillebror ute hela förmiddagen och snickrade ihop lite hinderstöd. Allt är vitt hittills men lite färgklickar på bommarna ska fixas idag!
See yaa!


Klantarsel

Nu har Jakob vrit i farten igen. Låter det barnsligt om jag säger att vi sprang runt i hotellet och åkte hiss upp och ner och jävlades med folk? Ja, det gör det nog. Därför säger jag att det var rena slumpen att hissen blev överhettadf och att Jakob råkade vara den personen som befann sig mellan de fyra väggarna på en yta av 2x2kvadratmeter. Jag och Ebba hade gömt oss för Lille Jakob och han tog för givet att vi var i hissen. Han gick in och tryckte på alla knapparna ("precis som Frida gjorde innan" sa han). Jag och Ebba kommer spatcerande på 3:e våningen. Och hör en resturang flicka som säger "få inte panik, jag ska hämta hjälp" runt hörnet. När vi kommer till korridoren så ropar vi på Jakob, och var är han? Fast i hissen såklart! BLIR MAN FÖRVÅNAD? Hela räddningsuppdraget tog drygt 30 minuter. För den som vill se Jakob bli utbruten ur en hiss - vars uppgift är att transportera baRnvagnar, städvagnar och rullstolsbundna!





Första dagen avklarad

Igår va faktiskt mycket kul. Det hela började med att vi fick ta en båt ut till någon fästning, där folket var utklädda och gjorde ett rollspel. Sen fick vi gå runt och kolla lite själva. Efter det åkte vi till hotellet, som var jätte fint.. Mumma! Gammal stil, kristallkronor ÖVERALLT (till och med toa). Vi gick ner och badade i havet, och efter det gick vi till spaet! En enorm jackucci?!?! Och fri tillgångpå allting - ansiktsmasker, skrubbcreamer, badsalt, rakhyvlar.. ja typ allt. Nu är det dags för dag nummer två! Hejdå.. :)


Sandra är på G!


Frida, mamma och jakob


Snyggingen var med!


Mina kusiner Amanda och Ebba + lillebror Jakob


Frida, Sandra, lille zita och Jakob


Mamma och Farmor


Frida och sandra


Sandra och Gulleplutten


vi hade två lata hundar med oss på båten. Hund nummer 1, Zita :)


Hund nummer 2, Cindy :)


Lars, faster Lisbeth, farmor, pappa, mamma


Död och inlåst :)


Alla kusinerna fv: Jakob, Frida, Ebba, Sandra och Amanda


Kusinernas fina vovve Cindy, och våran fina vovve Zita <3


Sandra och Jakob


Avslutar inlägget med en bild på mig, Sandra och Zita


ROMANTISK WEEKEND MED SLÄKTEN

Om en och en halv timma är det dags för avfärd mot.. aa vad det nu hette. Helgen kommer spenderas där tillsammans med farmor, kusinerna, faster + kille, och min familj. Även lilla Zita ska följa med :) Dags att packa, TAU!

Nyinköp

Idag var mamma och pappa på Rusta, och då fick jag syn på REA på säcktunnlarna. Kan man motstå det eller :) Hahah! Dock varken min tunnel eller hund på bilden :)


Veckan som har varit

Jag är en sådan person som väldigt sällan tar bilder. Därför väntar jag på att mina kära kompisar ska skicka bilderna, eller att jag ska kunna sno dem på deras blogg. Haha! Hur som hellsat så har bloggen legat lite i lää de senaste dagarna p.g.a att jag inte har varit hemma. 

Torsdag - Emma kom till Unnaryd
Fredag- Emma
Lördag - Emma och sedan vidare in till Halmstad till Sabine
Lördag till Söndag - PARTY PARTY med min egna partypingla Sabine
Söndag - Vaknade hos Simon (Sabines kille), cyklade hem till Marika, och vidare till stranden. Efter det bussen till Tvååker.
Måndag - Tvååker
Tisdag Tvååker och åker sedan till Emma
Onsdag - LISEBERG med Emma
Torsdag - Hemma!! Gött.

ONSDAG
LISEBEG MED EMMA

Påväg


Köa, köa och ännu mera köa. Här i kön till Balder :)


Spegelhumor


Happines!


SÅHÄR GLADA VAR VI HELA DAGEN! :)


Bilder från Halmstad med Sabine kommer senare :)

YEY!

har aldrig fiskat såhär mycket i hela mitt liv, och aldrig fått fler fiskar heller. Min lillebror som tycker att hela livet är en tävling, tyckte självklart att vi skulle tävla om vem som kunde få mest fisk. Ställningen blev..

Frida - 1 mört, 4 aborrar
Emma - 4 aborrar
Jakob - 3 mörtar
Sebastian - 2 abborrar


Trofeébilden


Mina fiskekompanjoner


Snyggast på båten


Jag och mitt fina hemmagjorda metspö :)


Ha,de
Seger bilden!


Jag går och fiskar..

Igår var vi flitiga jag och emma. Vi fick för oss om att vi ska vara med på fisketävlingen som hålls i unnaryd idag.... men vi hade inga metspön. Så vi byggde varsit eget igårkväll när knotten var som värst. Vi fick ta på oss jakthuvor (med kamoflage som bonus) för att inte bli helt sönderbitna. Letade upp mask och satte oss på bryggorna! Vi märkte doch att vi hade för dåliga flöten för att märka när fisken nappade. Det resulterade i att vi blev av med masken... bättre fiskelycka nästa gång?

Nu ska vi alltså klä på oss och gå ut för att öva oss inför ikväll! Tjaooo!


Min duktiga Zita

Träning ger färdighet, och finns det något roligare än att träna? Måste ju erkänna att det är himla enkla trixs men det tar ju inte heller så lång tid att träna in. Näst på tur kommer vacker tass eller "tass" som hon fortfarande inte riktigt hajjar!

Önskeyrket är ju polishundtränare... åhh ryser!! Men där behövs nog några decennier av erfarenhet och det får bli ett senare projekt! :)

Här kommer iallafall två nygjorda klipp, slalom mellan benen och en liten puss :)





GRATTIS SANDRA
















Idag fyller storasyster sandra 20 år! Grattis!! Det betyder god tårta, grallad mat och massa paket! :)


Bilderna ifrån konfirmationen

Hemkommen ifrån halmstad. Igår var det bio med Frida Petersson! Twilight blev det, och den var bättre än förväntat. Längtar verkligen till fyran nu!
Hur som hellst så kommer det iallfall lite bilder från i lördags!










Jäser

Ligger i Emmas mamma och pappas säng, lyssnar på musik och kollar på gamla bilder på datorn. HÄR SNACKAR VI MINNEN!
Kom  hem från Tvååker tidigt idag på morgonen.. runt 12. Måste erkänna att det var en av de roligaste helgerna på grymt länge. Både jag och Emma gick runt med cider i håret. Vi blev uppraggade av en 60 årig gubbe och kissade på trädgårdar.. kan det bli bättre eller? Ikväl blir det till att ta igen all förlorad sömn och bara ta det lugnt.
Bilder kommer nr jag kommer hem!


Sommar och sol..

Är inne för att äta en snabbis. Och måste självklart lägga in dagens oredigerade bilder :) Så himla härligt det kan vara att bara vara hemma och göra INGENTING.












SAKNAR

Saknar verkligen denna tjejen! Och vi är så söta när vi nstan däckar tillsammans :)


Coco Chanel ute i solen!

Hade med mig lilla Chanel ut idag! Har ni någonsin försökt att ta kort på ett kugghjul som snurrar 200 varv i sekunden. Ungefär så känns det. Hon har verkligen inte tid med att vara still en enda sekund :) Här kommer iallafall några av dom bilderna som jag faktiskt lyckades få med henne på :)






Svinstian blir uppiffad

Har äntligen städat klart mitt rum! Tog bara tre timmar :) Får se hur läng det håller sig finst, två dagar? En vecka? :)




Rest in pease

Kan meddela att lilla Rufus dog inatt. Det som gick så bra, han fick mat en gång i kvarten, nästintill på pricken. Men som sagt hade han väl inre skador...
Idag ska jag inte göra så mycket, vad jag vet än.. får se vad som dyker upp. Prio 1 är i allafall att städa mitt rum!

RSS 2.0