Dagen efter..

Nu är då dagen efter här.. Jag och Tilda och Elsie har precis kommit tillbaka från stan, där åt vi frukost på Sibylla och sen gick vi lite i affärer. Snacka om slaskväder, så tråkigt. Vi gick till bussen och var helt pisseblöta om fötterna!
Ikväll blir det fest hos Sabine, Tagggga!

Igår var en lyckad kväll tycker jag! Först kom alla tjejerna, och sedan i slutet kom Jakob, och Sofia och någon annan kille. Då var festen typ slut och vi åkte med dem på efterfest, vilket sög ganska så hårt. Klockan 4 låg vi iallafall i sängen, och snacka om att dert var gott att krypa ner där!!
Här kommer det ¨flum-bilder från igår!















haha, snyggingarna på bild är iallafall, jag, malin, elsie, och emma.!

De tre hjärnsubstanserna!

Ligger just nu i tildas extrassäng xD Vi har precis vaknat och ätit frukost, nu ska vi göra oss iordning (Tilda, Malin och ja!) och sen så ska vi dra till stan och hämta elsie! Ikväll kommer det hit lite folk, mycket mycket trevlgt. Ha det braaa!!!
Puss


klockan 08:40

Klockan är bara 08:40. Jag har varit vaken i ca en kvart och redan fått lillebrorsan att gråta.. så känligt man kan vara?! Jaja, ska snart hoppa in i duschen och frächa till mig lite. för idag så ska jag och memma och jakob till halmstad och ta passfoto! Jag ska ochså, förhoppningsvis, köpa ny mobil...

ha det frida


inte ensam..

Idag känner jag att jag inte har varit speciellt fräch (inget smink, ofixat hår). Helt sjukt att bara det ska göra att man inte känner sig fräch.. :S
Men det känns iallafall skönt att man känner att man inte är ensam..



källa; http://existenz.se/out.php?id=21348


Dagens!

Fick en liten kick just precis och kände för att måla naglarna vita! :D

(ursäkta bildkvalité ;D...)


Tandläkaren!

Ohff.. om det är något jag har forbi för så är det tanläkare, jag hatar överhuvudtaget att någon pillar i min mun. Idag var jag iallafall där för att sätta dit ett tandsmycke. Peronligen tycker jag att det är så himla snyggt! Han satte dit den fel, så den syns knappt framifrån, men från sidan är det snyggt!
Jag fyllde också ijän min glugg som väldigt många har gett komentarer om den senaste tiden
; du har skit mellan tänderna...... NEJ!!!! det är en glugg!!
Jaja, those times are over!


Time to bed

ska lägga mig ner i sängen ock kolla på film med min underbara lillebror (kan diskuteras). Ikväll blir det lassie och puman, haha! får se hur bra den är..
Har pratat med min pojke i en timma idag <3 saknar honom mycket!! Fick precis reda på att han inte vill komma och hälsa på mig på hela lovat :(
Gooood natt! Frida

gomorron!

Nu blir det till att äta frukost och gå ut på en morgon promenad. Sedan så tänkte jag ge mig på att baka claddmuffins! Har inte gjort det på år och dar så det ska bli spännande.! var otroligt sugen på det idag när jag vaknade (för 10 minxd)
frida


Dagens vill-ha!





1799 SEK på nelly.com
lite dyrt för en sådan enkel klänning ändå, men ahh, så himla snyggg..!

Det sägs...

... att endast en av 10 mänsikor finner kärlek på riktigt, kan jag vare an av dom?


underbara..

Kan bara meddela att båda säsongerna är nu avklarade,! och mamma tycker nu att jag ska flirta med fredrik steen;
mamma: tänk att ha en sådan svärson!
Tyvärr morsan....har redan värdens underbaraste kille! <3

se a äll äll em e

Nehe nu ska jag nog gå och krypa ner i kalla sängen och ringa min boyfriend.
ha det frida

(ngn med högt iq som listar ut rubriken)


Myspys i sängen!

Okej, visst har man hört talas om runda sängar, men just hamburgesängar?! Snacka om att det hade varit grymt coolt att varje kväll gå och lägga sig i den!! Hah! På tal om sängar, så sov jag från klockan 1 till klockan 6 idag på dagen, Lycka till att jag kommer kunna somna inatt! ;(









och till sin hamburge-säng kan man ju alltid ha en hamburge telefon!


Hahahaha, jag är fan kär..

Goodmorron

Nyvaken och "pigg". Dagen startade inte så bra, tappade en lins och har alla nya på munka.. f*ck! ska iallafall försöka få på mig lite kläder och komma ut på en promenad med zita!

superdog

Har beställt hem Hundcoachen säsong 1 & 2. Så ikväll blir det att sitta framför tv:n. Filmerna handlar om en av sveriges bästa hundtränare som åker runt i sverige för att hjälpa hundägare med problemhundar eller hundar med diciplinsvårigheter. haha det låter kanske inte så kul, men det tycker jag är intressant, och speciellt när zita råkar ha lite disiplinsvårigheter (skäller på folk, drar i kopplet). Är för övrigt helt underbar.
Var ute i över två timmar ikväll. Lekte i snöhögarna, Låter inte sådär superkul, men det är det. Och snabb som f*n är hon. Tänkte verkligen på det när vi var där, att fy för att vara typ en mödare eller något, och bli jagad av en sådan :S haha! Sprang typ en 200 meter medans mamma höll henne. Sen ropade jag och kutade fort som fan, efter några meter så tänkte jag att jag får väl vänta in henne så hon kommer ifatt, och när jag vände mig om så var hon borta?! och då hade hon hunnit ifatt mig och satt bakom mig xD


Svårt att roa, eller inte..

haha, bara kolla in denna bebisen, så j*vla fräck asså! Vill ha!!! :D


Jag powernappar!

Just det ja, jag lovade ju bilder från festen. Man jag har tyvärr inte tagit några. Däremot hittade jag en bild på Sabines blogg (sabineholmstrom.blogg.se) när jag ligger och tar en powernap (och nej jag har inte deckat, jag laddar batterierna!) på toalettgolvet! haha. Som stöd har jag min snälla pojkvän som sitter på toaletten och klagar!



ha det!
puss

En mysig liten familj.

Måste bara lägga upp en bild på mina bedårande kompisar som jag kommer sakna på lovet :(


fr.v; Jag, Mailn, Tilda, Elsie, Åsa
Understa raden; Sabine (tassen!)

Ha det bäst!
puss!

Idag börjar det som snart tar slut!

Sådär ja! Nu har man kommit fram till sportlovet. Så j*vla häligt! Ska inte göra ett jävla skit vad som är planerat just nu! men som vanligt så brukar ju loven vara aaaalldeles för korta! Idag har vi svenska, sen projekt/företagende..... sen äre looov!

ha det!


Party, party!

Skolan är slut för idag, och ändå så sitter jag kvar?! :O Det  händer inte ofta! Men hur som hellst så skall jag, Sabine, Tilda och Elsie snart dra hem! Ikväll blir det party och jag kan lova bilder!



ha det!


Spola ner skiten

Ibland så orkar jag inte med allt som händer i mitt liv. Jag är så jävla trött på att alltid få så jälva massa skit av nen viss person Ibland så tycker jag synd om människor som älskar att kritisera andra! Mr x är inte långt ifrån att bli ner spolad, hoppas att han fattar det snart..

Ibland får man vara olydig.

Okej såhär ligger det till. Jag går djursjukvård och till det hör en kurs som heter C15. Man kan få chansen att göra ett prov och få ett intyg på att man kan göra injektioner och sådant. Detta är inte obligatoriskt men när vi sen ska ut på praktik efter påsk så kommer de som har gjort det där provet och fått det där intyget att få testa att sätta permanentkanyler och kanske vaccinera mm. De som inte har det kommer bara få glo! Och jag vill verkligen ha det!!! Så fick jag reda på idag att vi har det idag! Shit liksom, vad gör man (om man inte har pluggat). Så det blev en skolfri dag, jag har så "himla ont i magen". Så nu sitter jag här på mitt rum och degar. Jag ska snart sätta igång och städa.. snart! 

 
 


Tvååker nästa!

Nu sticker jag till tvååker för att spendera en heeel vecka där! Hoppas på en kul vecka!
Seya Frida

Humor?

Vad är humor? Nej det kan man ju diskutera. Själv måste jag bara lägga in ett klipp som verkligen är min humor! Jag och frida (http://fpp.blogg.se) gjorde detta klippet för länge sedan. Titta och njut!


Dags att få tummen ur?!

Det känns som att stor del av dagen har spenderats framför datan, tv:n och mobilen. Denna tekniska värld asså.. Men men, nu känns det verkligen som att jag måste få tummen ur och sätta fart med att gör något vettigt. Men vad gör man när det inte finns något att göra? Jag kan inte plugga för jag har inget att plugga på, jag kan inte städa mitt rum för det behöver inte städas.. Ibland är det inte lätt när det är svårt ;)
Här kommer iallafall min göra lista för ikväll!

GÖRA IKVÄLL LISTA;
* Duscha

(blev kortare än jag trodde..)


Här kommer iallafall en bild på min söta pojk
som är liten på bilden! (1 år sen)


Hörs/frida


Fanta!

Tog lite bilder på min bedårande runskompis. Och ja hon är en mus, och nej hon är inte äcklig. Ärligt talat finns det nog inget sötare!








Hiss eller diss


Okej, att hissa eller dissa detta snöväder som fortfarande håller i sig
och som ska (enligt vädersnubbarna) fortsätta fram till maj! DISS!
Viss dat var väl trevligt att ha en vit jul och nyår, men nu räcker det!


Uppe med tuppen..

..eller inte!
Vaknade klockan kvart i 8 av en hund som slickar mig i ansiktet och hoppar upp i sängen, överlycklig över att jag vaknar och försöker slänga ner henne! Och det är inte jätte lätt att somna om efter en sådan insident, annas hade jag inte varit uppe det kan jag lova! Idag blir det nog bara till att slappa och ta det lugnt, å andra sden skulle jag verkligen behöva åka in till halmstad och köpa ny mobil. Min mobil ser ut som något en schimpans har byggt ihop just nu!

Tllbaka från kolmården!

Äntligen tillbaka från kolmården. Det blev inte riktigt precis som förväntat men alla överlevde tillslut. Det hela började med att alla stog och väntade en HEL TIMMA! Lars-Gunnar var försenad. Sen bar det av. Massa sovande, och musik såklart. ´Rasan skulle ta7 timmar. När vi hade ca 1 timma kvar till Kålmården så stannade vi på en bensinmack för kissepaus. Efter det så startade inte busse. Vi satt fast i över tre timmar och som ni ser på en av bilderna så var det vi tjejer som fick skjuta bussen ända fram till mål. Nej jag skojar! Bärgningsbilen kom och vi var alla lyckliga klockan 4 på morgonen när vi kröp ner i de varma sängarna!
















Ha det/ Frida


Nu får jag ta och skärpa mig!

Nehe, nu har jag inte lagt in ett enda inlägg på länge. Men nu är det slut med det i allafall.
I lördags var vi och hämtade våran vovvse. Zita, hon är en långhårig schäfer på 9 månader. Världens underbaraste hund måste jag säga! Finns inte mycket ont i den varelsen, förutom att hion är lite gnälligt. Fråga personalen på McDounalds vad de tyckte om henne ;)


Höres, frida

RSS 2.0