Min nya hund!


Någon som har sett världens fulaste hund?



Jag kan däremot upplysa om att ägaren till denna hunden är superstolt? Varför anmäller man annars sin hund till en tävlig som skall utse världens fulaste hund?
Konstigt nog har det inte blivit någon uppståndelse kring detta. Hunden lider nämnligen utav starr, skabb och alla möjliga hudsjukdommar. Tandlossning, iflammation i tanköttet, ovårdade tassar, knölar över hela kroppen..Är detta någonting att vara stålt över.
Själv tycker jag att folk borde fatta att en hund inte föds i detta skicket. Det är inte någonting genetiskt som har gett hunden sitt utseende. Själv tycker jag att den ser ut att ha brunnit upp och återupplivats på operationsbordet.

Dock måste jag faktiskt erkänna att den faktiskt är en värdig vinnare i tävlingen: Världens fulaste hund!

Kommentarer
Postat av: Principessan Madeleine

Stackars lilla vovve. :(

2010-11-11 @ 13:12:48
URL: http://principessan.se
Postat av: paaguy

Du kan få väldigt billigt dina bilder gjorda i photoshop, logo bilder och intro sidan för din blogg eller hemsida, gå bara till http://paaguy.weebly.com/ .

Kom ihåg att dina bilder i photoshop som vi fixar kostar bara 1€ för dom första 50personer som beställer , och du får det bästa.



Vi ses på http://paaguy.weebly.com/

2010-11-11 @ 19:55:26
URL: http://paaguy.weebly.com/
Postat av: Suzana

Det där är verkligen synd om hunden, den har ju massa sjukdomar och annat, skulle aldrig kunna leva med att ha en hund som måste plågas så mycket, den där hunden måste ju ha ont fan, tycker verkligen inte om sånt men det vore faktiskt bättre att söva ner hunden.

2010-11-11 @ 23:58:56
URL: http://sozokii.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0